Vols?Vols?Vols?

Vols?

Conèixer 100 destinacions singulars a 1 hora de Barcelona en cotxe?

Vols?

Aprendre les característiques i la història de cada un d’aquests indrets?

Vols?

Saber quin és el restaurant que surt a la Guia Michelin 2016 més proper a cada un dels llocs?

On podem anar a una hora de Barcelona en cotxe?

Share to Google Buzz
Share to Google Plus

BRUM-BRUM! Sortir de Barcelona a fer una volta d’una hora en cotxe… però on? Vols saber-ho?


Vols conèixer 100 llocs curiosos a 55-65 minuts de Barcelona?

Tu ja ho saps, és divertit… en tant que conductors ens agrada sentir la sensació d’estar fora del món, de formar una unitat amb l’extensió de tu mateix que és el cotxe, la claredat de la teva ment quan et concentres en la tasca de conduir, la llibertat… Però a l’hora de fer el més important de la conducció (decidir on anar), som una pàgina en blanc. Deixem-ho clar, a més a més de la passió per conduir…

SABER ON ANAR ÉS LA PRIMERA COSA QUE NECESSITES TENIR CLARA SI VOLS SORTIR A FER UNA ESCAPADA AMB COTXE!

Vols?

  • Conèixer 100 destinacions singulars a 1 hora de Barcelona en cotxe?
  • Aprendre les característiques i la història de cada un d’aquests indrets?
  • Saber quin és el restaurant que surt a la Guia Michelin 2016 més proper a cada un dels llocs?

 

˃˃˃ Segur que tu ets un gran conductor o conductora, però sabries esbrinar quins llocs interessants es troben a una hora de Barcelona en cotxe?

Pots anar a OpenStreetMap, obrir l’aplicació de rutes entre dos punts, deixar fix un marcador a sobre de Barcelona i anar jugant amb l’altre marcador, com qui desplaça un compàs, per les diferents carreteres. Al panel de l’esquerra veuràs la duració del viatge a mesura que vagis variant les posicions i modificant les rutes. Aquesta duració es determina per una sèrie de factors, com la categoria de la carretera o l’anàlisi de les velocitats dels cotxes mitjançant GPS. És divertit fer servir aquesta aplicació, però t’ocuparà molt temps i trobaràs milers de llocs. Els hauràs de filtrar fins a trobar els 100 més atractius. Però no et preocupis. No necessitaràs invertir tot aquest temps per escollir una destinació. L’únic que tu hauràs de fer és remenar entre les pàgines d’aquesta guia per fer una tempesta d’idees que t’ajudi a decidir on anar!


˃˃˃ Aprèn d’una manera còmode coses interessants d’aquests 100 llocs curiosos

Probablement a poc més o poc menys temps de viatge, hi hagi llocs que es consideren de major valor turístic, però en aquesta guia ens limitem a llocs que es troben a una hora en cotxe de Barcelona exactament (bé, 55-65 minuts segons OpenStreetMap, per no ser tant estrictes!), i per això els llocs proposats contenen una certa modèstia, són curiosos, la qual cosa no deixa de proporcionar-los cert encant. D’altra banda, cada destinació seleccionada apareix ordenada per carreteres, de sud-oest a nord-est i s’acompanya de la indicació resumida de la ruta, una fotografia del lloc, les coordenades per si vols introduir-les al teu sistema de navegació GPS, una descripció detallada però concisa, i el restaurant més proper que surt a la Guia Michelin 2016. La descripció és una selecció dels apartats més rellevants d’articles de la Wikipedia sobre cada lloc. El fet que els materials de construcció de la guia provinguin del contingut lliure de la Wikipedia (respectant les condicions establertes en la seva llicència copyleft), no vol dir que la guia en el seu conjunt no suposi un plus de creativitat. Selecció i organització: no trobaràs a la Wikipedia la llista d’aquests 100 llocs d’interès, ben maquetada en format de llibre digital (ePub), és la selecció i el disseny d’aquesta guia!

˃˃˃ Conclou la teva escapada amb un suculent àpat en un bon restaurant

Sabies que no tots els restaurants que surten a la famosa Guia Michelin tenen perquè tenir necessàriament estrelles? En aquesta guia només dos dels restaurants citats tenen estrelles. Això si, el fet que surtin a la guia és garantia de qualitat.

 

• Llibre digital en format ePub. Un cop realitzada la compra s’envia enllaç de descàrrega per correu electrònic.
• Si abans vols veure una vista prèvia de les primeres pàgines, fes clic al logo d’Amazon de més a baix. Després, un cop estiguis a la pàgina del llibre a Amazon, fes clic a la imatge de la coberta per què se t’obri l’online previewer i poder veure les pàgines.


Vés cap a baix i fes clic al botó de comprar per adquirir aquest llibre ara mateix i seràs capaç d’accedir a la informació necessària per posar-te en ruta i descobrir nous horitzons.

2,99 € (IVA inclòs)

 

2.99€ – 

 

També a la venda en format Mobi-Kindle i paper a…